Renovácia dverí prievidza

Zatepľovanie, rekonštrukcia, dodávka a montáž okien, maliarske a natieračské práce, elektroinštalácie bytov, demolačné a zváracie práce, stavba prístreškov, obklady, dlažby a laminátové podlahy. Montáž plastových okien a dverí , príslušenstva. Výmena interiérových dverí.


Pôsobnosť celé Slovensko. Prievidza - vyberte okres.

Používame vlastnú technológiu olepovania za tepla, s využitím špičkových plastových fólií. Vitajte na stránke spoločnosti RENOVIAL s. Sme jedna z mála špecializovaných spoločností na slovenskom trhu, ktorá sa zaoberá danou problematikou. Pracujeme v danom odbore už viac ako rokov. A preto Vám môžeme zaručiť . Všetky firmy z oblasti Drevené okná a dvere, eurookná v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem.


Všetky informácie a kontakty na najlepšej stránke o renovácií.

Interiérové a vchodové dvere, zárubne. Dvere ako nové s zľavou. Profesionálna renovácia dverí pomocou špeciálnej fólie z Nemecka. Pri objednávke plných dverí máte 4. Ich renovácia spočíva v potiahnutí dverí vysokoodolnou termoplastovou fóliou.


Je farebne stála, nezávadná a umývateľná. Vďaka elastickosti povrch dverí ani po rokoch nepopraská. Gazdinky určite ocenia aj fakt, že fólia na rozdiel od náteru nemá póry, do ktorých sa zanášajú nečistoty, takže znečistenie . Musis ratat s tym, ze to robis na ukor svojho volneho casu.


Ked to nechas na odbornikov, zaplatis podstatnu palku za robotu. Vykonávame komplexný a profesionálny servis drevených, plastových a hliníkových okien a dverí. Sme firma s veľkými skúsenosťami a odbornými znalosťami v odbore. Už rokov sa venujeme výlučne servisu a renovácii okien. Nemáme sieť dílerov a telefonistov a preto sme medzi konkurenciou najlacnejší!


Dopyt: remeselné práce, renovácia dverí , fóliovanie, ks, Žarnovica - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Skúste to tiež, služba je zadarmo.

Inzercia - Nábytok, bývanie, Ostatná výbava bývania. Výškové práce, výroba a montáž plastových okien a dverí, ľahkých oceľových konštrukcií, opláštení, presvetlenia. Oprava poškodenej povrchovej úpravy na drevených oknách pomocou drevohliníku.


Základný rozmer na dvere šírky 80cm a 90cm. Návrh, výroba a reštaurovanie dverí , historického nábytku a výrobkov z dreva. Knihárska výroba a kartonáž.


Väzba kalendárov, diplomových prác, zbierok zákonov, časopisov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba