Predam iphone 7

K telefónu darujem originál púzdro Swarovski aj apple, vid fotografie, taktiez úplne nové ochranné sklo. Materiál je tvrdší ohybný protišmykový plast imitujúji kožu. Ochráni dobre displej aj fotoaparát, je vyvýšený pri displeji aj fotoaparáte.


V prípade záujmu sa dajú objednať aj iné farby. Ochrana proti mechanickému poškodeniu telefónu aj proti nečistotám Pohodlné ovládanie bez nutnosti vyberať.

Bolo na ňom nalepené ochranné sklo. A samozrejme telefón bol nosený v obale. Telefón je plne funkčný. K mobilu pridám USB kábel na nabíjanie adaptér a slúchadla. Nesie známky bežného používania (viď foto), nebol nikdy servisovaný ani otváraný.


Je na ňom nainštalovaný iOS 11. Bol noseny v modrom Apple obale. Predám osobne po ukázaní a.

Teda bez škrabancov a pod. Originálne zabalené a nepoužívané príslušenstvo (nabíjačka, kábel, slúchadlá). Možnosť odskúšať si osobne v ZA alebo BA.


Sú to kvalitné, certifikované displaye. V ponuke mám aj bielu aj čiernu variantu displaya. Sklo pri vybraných modeloch má aj 3D touch technologiu! Na display je 1rok záruka na chybné ( mŕtve) . Použité Osobní odběrZáruka. ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ NEPOSÍLEJTE NIKOMU PENÍZE PŘEDEM ! Komplet krabica a prislusenstvo.


Cena nového produktu 799€. To najlepšie podľa šmelinára, Dátumu pridania, Ceny. A čo tak to ísť do bezramikoveho telefónu ako s gpoprípade note keď chces ísť do väčšieho displeja ? MZONE Mobilný telefón 4. Top stav všetko funguje na 1. Je používaný iba doma, bez škrabancov , bez porúch a spoľahlivý.


Plus zarucny a vsetko prislusentstvo.

Bratislava Region - inzercia Žilina.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba