Polykarbonátové dosky cena

Komôrkový (dutinkový) polykarbonát Makrolon, plný a trapézový polykarbonát , PVC a sklolaminátové dosky. Internetový predaj polykarbonátových platní LexanTM na tepelnoizolačné a bezpečnostné zasklievanie. Lexan - polykarbonátové dosky komôrkové ako aj plné sú vhodné na nerozbitné zasklievanie, presvetľovanie a zastrešovanie.


Ponúkame formátovanie kompletné príslušenstvo a dopravu. Väčšina materiálu na sklade k okamžitému odberu. Predaj polykarbonátové dosky , komôrkové platne, polykarbonátové vlnovky, plexisklo, hlinníkové profily, kompozitné sendvičové platne.

Dovoľujeme si Vás upozorniť na ponuky polykarbonátových dosiek , ktoré sa v poslednej dobe dostali na Slovenský trh. Ako už z názvu vyplýva, ide o dosky odľahčené, s hmotnosťou 3 . Komôrková doska z polykarbonátu pre široké uplatnenie vo všetkých oblastiach stavieb pre bývanie a priemysel. Predávame plné polykarbonátové platne za výhodné ceny. Plný polykarbonát je vhodný na zasklievanie lodžií a ako kvalitná náhrada plexiskla. Predaj a distribúcia polykarbonátu (zn.


Lexan, Arla), záhradných skleníkov, príslušentva, hliníku, HPL dosiek , montáž lexanu na prístrešky - Trnava, Bratislava, Senec, Piešťany, Šala, Nitra, Pezinok. Marvec ST „ŠTANDARDNÁ KVALITA ZA VÝBORNÚ CENU “. Použitie dosiek do teploty max 65°C, materiál dosiek obsahuje UV stabilizáciu . Dodávané rozmery a typy viď cenník.

Ukončovací U hliníkový profil hladký bez dorazu pre polykarbonátové dosky hrúbky mm, dĺžka m. Polykarbonátové platne LEXAN na tepelneizolačné a bespečnostné zasklievanie. UV ochrana je nanášaná ko-extrúziou (UV je vmiešané do povrchovej vrstvy dosky , nie lakovaním ako pri iných značkách), ktorá zaručuje dlhodobú životnosť a homogenitu dosiek. Nabízím polykarbonátové vlnovky ,trapézy ,Marlon a Suntuf. Vhodné na zastřešení pergol ,teras, přístřešků,kotců atd.


Kvalitní prosvětlovací materiál se zárukou 10let. Povrch hladký ,nebo s jemnou krupičkou. Súčasťou sortimentu je tovar určený pre montáž a ochranu polykarbonátových platní. Výrobky dovážame priamo od . Na dutinkové polykarbonátové dosky je poskytovaná nadštandardná záruka u niektorých modelov až rokov.


Prémiové polykarbonátové dosky o sile mm. Online nákup výrobkov a tovarov: plasty,polykarbonáty, skleníky, špeciálne náterové hmoty. Projekcia, predaj a montáž - polykarbonátové dosky , strešné svetlíky, hliníkové okná a dvere, kazetové fasády a iné.


Predaj a realizácia: polykarbonátové dosky MAKROLON, svetlíky, prístrešky, prekrytia, plexisklá PLEXIGLAS, bentonitová hydroizolácia DUAL SEAL, tekuté izolácie VULKEM, liate priemyselné podlahy MONEPOX, DURACON, MONAL, PU tmely a pasty. Možnosť dodania rôznych veľkostí a farebných odtieňov. OSTATNÉ KRYTINY - PC a PVC dosky MARLON CSE tr.


Tento web využíva cookies pre Vašu pohodlnejšiu prácu. Kliknutím na súhlasím uzavrite .

Dutinkové polykarbonátové dosky platné do: 4. Komôrkové polykarbonátové dosky Lexan, sú ideálnym riešením na zateplené presklenie striech a stien vo.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba