Otvaracia strecha na auto

Panoramatická strecha Hollandia 500. Pevné panoramatické strechy. Vďaka plynulému prechodu medzi čelným sklom a zadnou časťou vozidla vytvárajú panoramatické strechy dynamickú dizajnovú líniu. Najjednoduchším druhom panoramatických striech je takzvaná pevná panoramatická strecha (FTM - Fixné transparentné moduly).


Ak sú FTM panely zo skla, . Okno hore, svetlo a vzduch do vnútra.

Pod klasickými strešnými systémami rozumieme posuvné a výklopné strešné okná so sklom. Spoločné znaky: obidva systémy sú zabudované do auta zospodu. Rozdiel: posuvné sa hodia do všetkých vozidiel s normálnou strechou , výklopné navyše aj do vozidiel so silne zakrivenou . OK,karoseria po drobných opravách, po dohode moznost prelakovania. Celkovo super pohodlné,bezpečné, rýchle,.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ako bude narusena cela strecha ? A to preto lebo to strešné okno bolo nato auto a nie na iné autá a namontované na nesprávnu strechu auta !

Trošku vysvetlenie čo je ŠÍBER a čo je OTVÁRACIE STREŠNÉ SKLO,pre niektorých ako čítam veeeeelká neznáma! I v případě příplatkové výbavy platí, že méně je někdy více. U dealera vám s panoramatickou, neboli prosklenou střechou slíbí maximálně prosvětlený interiér ve dne, v noci snad i pohled na mléčnou dráhu při extrémní oblačnosti. KONTAKT auto náhradné diely. Nezmeškajte už žiadne AKCIE . Mam moznost kupy IXs panoramatickou strechou za cenu verzie bez strechy.


Auto by som mohol mat do tyzdna, bez strechy by som ho mohol mat mozno az o mesiac, kedze je teraz vo vyrobe. Před koupí auta s tímto systémem, nejdříve doporučuji osobně vyzkoušet, zda bude vyhovovat komfort. Protože ve druhém případě je to zbytečná položka navíc.


Auto má vyššiu výbavu - panoramatická strecha , tempomat, parkovacie senzory, letná a zimná sada pneumatík s diskami, automaticky sklopné spätné zrkadlá, veľa odkladacieho priestoru, výkonný kw motor. Auto má aj Asistenta rozjazdu do kopca, ktorý bráni neželanému spätnému chodu vozidla pri uvo. Uvažuji o koupi nového Grand Scénicu a hodně se mi líbí otevíratelná panoramatická střecha.


Máte někdo osobní zkušenosti s touto . AHOJTE NA ZACIATOK BY SOM LEN DODAL ZE PANORAMATICKA STRECHA U BMW BY MALA BYT KAZDA ROVNAKA A PROBLEMY SA UKAZUJU TAKTIEZ VSETKY. Príspevky: 102: Registrovaný: 26. Drive: Kraj: Banskobystrický: Bydlisko: Bartošova Lehôtka . Spoločnosť Hyundai Mobis, pôsobiaca ako dodávateľ v automobilovom priemysle, prišla s novinkou na zlepšenie pasívnej bezpečnosti posádky áut.

Ako prvý výrobca na svete prichádza s airbagom pre panoramatickú strechu. Airbag je vstavaný vo vnútri strešného okna a vystrelí sa zozadu dopredu. Představte si tu novou radost z jízdy – čerstvý vzduch, svěží vánek, sluníčko, pohoda. Přesně takové pocity můžete zažít díky střešnímu oknu i ve vašem autě. Nemusíte si hned kupovat kabriolet, abyste si svou cestu užili.


Vyberte si ze široké nabídky střešních oken do aut určených pro dodatečnou montáž od firmy Webasto. To jako že bys při více jak 20°C nemohl hýbat střešním oknem? To se mi nějako nezdá, i když, možné je vše.


Ahoj, začíná nám svítit sluníčko a já pomalu zjišťuji, že nádherná panoramatická střecha v galaxyně stojí pěkně za houby. Je to super věc, ale proč tam místo nějaké rolety dali pouze síťku stejnou jako na bočních sklech? Když svítí slunko, je to pro děti nepříjemné, ozařuje to nehledě na to, že to i zvedá vnitřní teplotu v autě.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba