Kladkostroj na zver

Díky jednoduché manipulaci při stavění a skladnosti se stává ideálním pomocníkem pro vyvrhování zvěře. Tento ručně ovládaný kladkostroj je určený ke zvedání a spouštění břemen do hmotnosti jedné tuny. Výborně poslouží při zavěšování a vážení zvěře a samozřejmě jako obslužné zdvihadlo pro montážní a údržbářské práce v dílnách nebo garážích.


Výhodou je snadná údržba i obsluha a rovněž nezávislost na elektrickém . Vďaka jednoduchej manipulácii pri stavaní a skladnosti sa stáva ideálnym pomocníkom pri vyvrhovaní zvere. Pomôcka na zavesenie zveri pri draní a vyvrhovaní.

Vám pomôže až do 2kg. Silné polypropylénové lano nerozpadavé, odolné plesniam a znečisteniu. Antikorové kladky sú umiestnené v pevnom ráme. Háky na oboch stranách s bezpečnostnou záistkou.


Jednoduchá obsluha a údržba sú taktiež veľkou výhodou. Konštrukcia stroja je vyrobená z kvalitných materiálov, obsahuje všetky dôležité bezpečnostné prvky, je ľahká a ľahko premiestniteľná. Pri ošetrení, draní a porciovaní zveri vám pomôže silný kladkostroj. Kladkostroj VEH 2je vybavený .

Zdvihnete ním úlovok do 2kilogramov. Pevné propylénové lano je odolné proti plesniam a znečisteniu. Nevíte někdo, kde by se nechal sehnat malý kladkostroj na zvedání, věšení těžší zvěře (černá)? Tento kladkostroj poskytuje vyťahovací systém na zdvíhanie a spúšťanie ulovenej zveri do požadovanej výšky. Dílenský kladkostroj , řetězová kladka na prase, na zabijačku - ruční řetězový řeznický kladkostroj , zvedák o zdvihací síle t, výška zdvihu m, rozměry 2x 1x 1mm, GS-zkouška, robustní ruční řetězový zvedák s řetězem odolným.


Automat na krmení zvěře 6V s. Krmící zařízení pro zvěř bez použití baterií. Cena produktu bez dopravy. Výborne poslúži ako obslužné zdvíhadlo na montážne. Porovnať ceny v obchodoch. Univerzální kladkostroj.


Velice levný a platný pomocník při manipulací s ulovenou zvěří a vyvrhování zvěře. Elektrický lanový naviják SCHEPPACH HRS 2- ZDARMA DOPRAVA. Zvedací zařízení (kočka).


Hák s kladkou BRANO K10. KLADKOSTROJ ELEKTRICKÝ R1-B. Dvojité ozubené koleso s dvojitou aretáciou.

VEH 2je model elektrického kladkostroja s trojročnou zárukou značky VILLAGER. Naša nová vaňa na zver má saňový predok a zapracované špeciálne lišty, pre lepšiu ťahanie po akomkoľvek povrchu. Ručný pákový naviják 2T- hupcuk.


Obchod overený zákazníkmi. Bukový decht 5l kanister. Vnadidlo na srnčiu zver s rozprašovačom 500ml koncentrát.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba