Difuzna folia fasada

Jediná fólia s certifikáciou CE pre použitie v otvorených fasádnych systémoch. Technický list TYVEK UV . Zaisťuje ochranu izoláce a konštrukcie proti vetru, dažďu, snehu a vlhkosti. KONTAKTFOL 1určená na priamu pokládku na bednenie alebo na tepelnú izoláciu. Difúzna plne kontaktná fólia.


Fólia je vybavená samolepiacou páskou po oboch okrajoch, slúžiace na vytvorenie trvalého spoje jednotlivých pásov.

Extrémna pevnosť spojov zaručuje systém lepenia (lepidlo do lepidla). Prvotriedna vysoko difúzna kontaktná vetrotesná fólia (poistná hydroizolácia) pre šikmé strechy a fasády , ktorú možno pokladať na krokvy, tepelnú izoláciu alebo priamo na debnenie. Metalizovaná vysoko difúzna kontaktná vetrotesná fólia. Fasádne fólie chránia konštrukcie s obkladom s otvorenými škárami.


Najvyššia miera spoľahlivosti pri fasádnych košntrukciách s obkladom s uzavretými škárami. Dlohodobo spoľahlivé a jednoducho spracovateľné izolačné materiály proti vlhkosti. Prevádzková životnosť fólií Tyvek presahujúca rokov. Hrúbka funkčnej vrstvy je 2mikrónov, je teda približne 5-krát väčší než u iných viacvrstvových strešných fólií.


Fóliu je možné klásť priamo na tepelnú izoláciu.

Strešná fólia Tyvek Soft je superdifúzna poistná hyroizolace pre šikmé strechy. Umiestnenie tejto fólie sa vykonáva cez krokvy. Membrána má antireflexnú účinky vďaka antireflexnému potlače. Paropriepustná fólia podstrešná vysoko difúzna 1g.


Použitie: pod strešnú krytinu. Poistná hydroizolácia pre jednoplášťové šikmé strechy. Pokladá sa priamo na krokvy, sklon strechy nad °, bežné tepelné zaťaženie. Je určená ako univerzálna kontaktná podstrešná membrána.


Pro zajištění funkčnosti a životnosti provětrávané fasády je důležité vytvořit difúzně otevřenou větrotěsnou vrstvu na vnější straně izolace. Můžete použít tyto řešení. Pod škárovo otvorené varianty opláštenia ( max. šírka škáry mm) je potrebné použiť fóliu odolnú proti namáhaniu UV žiarením.


Vonkajšie profily Z Na vetrotesnú fóliu sa zvislo namontujú vonkajšie profily Z. TYVEK UV FASÁDA - superdifúzna kontaktná poistná hydroizolácia pre odvetrávané a otvorené fasády. Optimálna ochrana pred slnečným svetlom vetrom, dažďom, snehom a vlhkosťou až rokov! Podľa tejto normy musí . Vysoko UV stabilná hydroizolačná vetrozábrana pre vetrané fasády s vodorovnými otvorenými spárami až do šírky 50mm a maximálne odkrytej plochy .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba