Dermatix

Tým napomáha hojeniu a zlepšovaniu vzhľadu jaziev vzniknutých ako následok chirurgického zákroku, popálenín alebo iných . Nie je viazaný na lekársky predpis. Legislatívne zatriedenie. Kód štátnej autority (ŠÚKL).


Názov produktu podľa ŠÚKL.

Remodelujúci materiál na patologické jazvy. Silikónový gél na liečbu hypertrofických jaziev a keloidov. Je jediny plne hradeny zdravotnou poistovnou, len ho musi napisat chirurg, kozny lekar pripadne po sekciach moze aj gynekolog na zdravotny poukaz. Jazvu neodstrani uplne, avsak . Celkové hodnotenie: 1. Zmäkčuje, vyrovnáva a vyhladzuje jazvy, obmedzuje ich nežiaduce farebné zmeny a potláča bolesť, či svrbenie.


Napomáhá změkčit, vyrovnat a vyhladit jizvy, omezit jejich nežádoucí barevné změny a potlačit bolest a svědění. Na našem laserovém centru ho používáme již více než.

Používá se při léčbě jizev po různých zraněních, popáleninách nebo chirurgických zákrocích. Dermartix má příznivé účinky na změkčení, vyrovnání a vyhlazení jizev, omezuje jejich nežádoucí barevné změny a potlačuje bolest a . Reduce the impact of unsightly scarring. It is clinically tested and proven to soften flatten and smooth scars and relieve the itching and discomfort associated with them. Dermatix je silikonový gel na úpravu jizev. Silikonový gel je účinný při léčbě i prevenci.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Je účinný při léčbě i prevenci hypertrofických a keloidních jizev. Gel je možné používat i při ošetření jizev po poraněních, popáleninách a chirurgických zákrocích. Lokální rychleschnoucí silikonový gel k vnějšímu užití pro prevenci jizev u čerstvě zhojených ran a redukci vystouplých nevyzrálých jizev.


This action will open a modal dialog. Temporarily Low Stock Online. This Product Is Currently Available In Store . Рубцы, появившиеся в результате несчастного случая, хирургической операции или болезней, являются естественной частью процесса заживления. Рубцы возникают при заживлении ран в процессе восстановления .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba