Nahrobne pomniky poprad

Zoznam slovenského internetu na Azet Katalógu. KAMENÁRSTVO V STAVEBNÍCTVE. Pozrite si firmy v zozname, prehľadne usporiadané podľa kategórie, lokality.


Naša činnosť zahŕňa výrobu pomníkov , náhrobných kameňov, dlažieb, obkladov, parapet a kamenných schodov. Objednajte si výrobky z kameňa u nás.

ZIMNÉ ZĽAVY (akcia časovo obmedzená). Najväčší výber žulových hrobov a pomníkov v širokom okolí. Výrazné seniorské zľavy! PEGATHERM - Peter Gajan, Kamenárstvo Svit,. Produkty a služby: Kamenárstvo, Pomníky , Parapetné dosky, Kuchynské linky, Rezanie a. Služby v oblasti kamenárstva.


Výroba pomníkov a náhrobných dosiek.

Zaoberáme sa výrobou pomníkov , urien a krycích dosiek z prírodného kameňa, pieskovaním, zlatením písmen a distribúciou náhrobných doplnkov, ako aj rekonštrukciou starých pomníkov. Huncovce, Veľká Lomnica, Stará Lesná, Poprad , Vrbov,. Stačí navštíviť kamenárstvo v najbližšom okolí, zadať rozmery budúceho hrobu a vybrať si z katalógu, ako má vyzerať. Náhrobné pomníky a náhrobné kamene, nové pomníky , americké pomníky , prekrývané pomníky z prírodného kameňa.


Hrob dodajú približne do mesiaca. Vyrábame, montujeme a renovujeme pomníky , jednohroby, dvojhroby, náhrobné tabule, urnové hroby, doplnky na hroby zo žuly a mramoru. Sortiment ponúkaných výrobkov je využiteľný v exteriéri aj v interiéri, na výber je mnoho druhov prirodného aj umelého kameňa v širokej škále farieb. Príslušenstvom hrobu sa rozumejú: pomníky , náhrobné kamene, náhrobné dosky a oplotenie. Ak príslušenstvo hrobového miesta ohrozuje bezpečnosť prevádzky na cintoríne, je prevádzkovateľ pohrebísk povinný vyzvať nájomcu na vykonanie nápravy.


Nájomca hrobového miesta je oprávnený zhotoviť rám na nové . Pomníky a cintorínska architektúra z prírodného kameňa. Už od svojich začiatkov sa špecializuje na cintorínsku architektúru. Táto špecializácia vyústila k tomu, že v súčasnosti patríme v tejto oblasti kamenárskych prác k najlepším odborníkom v regióne východného Slovenska. Kamenárstvo Kothay Nitra - náhrobné tabule a pomníky Kamenárstvo Kothay Nitra sa zaoberá cintorínskou architektúrou.


Výrobné štítky, štítky na rozvádzače, popisné štítky, orientačné a náhrobné tabule, technické panely, menovky, kľúčenky, záka-zové texty, označenie toaliet, popisné čísla domov a pod.

Naša firma zabezpečuje výrobu náhrobných pomníkov aj podľa Vašich návrhov, alebo podľa našich katalógov z prírodného materiálu (žula, mramor) aj z umelého kameňa. Gerlsdorf) je obec na Slovensku v okrese Poprad. Tento pomník bol postavený na konci 2. Gerlachova, ktorí v tejto vojne padli pri oslobodzovaní vlasti spolu so sovietskymi vojskami a partizánmi.


Všetky naše produkty predstavujú spojenie krásy kombinácie s kvalitným spracovaním, samozrejmosťou je ročný záručný a pozáručný servis. Náhrobné kamene na cintoríne hovoria o hrdinstve a tragickej smrti týchto vojakov. Výrobky z prírodného kameňa sa využívajú ako zariadenie bytu či kancelárie.


Nosným produktom sú ale náhrobné kamene a ich doplnky. Kamenárstva a kamenárska výroba umeleckých predmetov z prírodného a umelého kameňa, mramoru, bytových doplnkov, obkladov, fontán, pomníkov , a iné kamenárske a kamenosochárske výrobky a služby. Prehľadný zoznam kamenárov a kamenárskych služieb.


Každé kamenárske služby a kamenárstvo je zoradené podľa okresov a miest prehľadným a intuitívnym spôsobom. Máte záujem o výrobu pomníku, náhrobného kameňa, urny alebo schodiska, kuchynskej linky. Ahojte, chcem sa poradiť ohľadom kamenárstiev z Poľska. Mám záujem o výrobu náhrobku - platne, aj pomníka. To čo sa mi páčilo vraj bolo vyrobené v Poľsku podstatne lacnejšie ako u nás.


Nemáte niekto skúsenosť s Poľskými . Na samotnú digitalizáciu štyroch cintorínov, na ktorých je takmer desaťtisíc hrobových miest, sa však Poprad ešte len chystá. AMV Slovakia so sídlom v Novýh Zámkoch je rodinná firma s viac ako ročnou tradíciou, zaoberajúca sa výrobou náhrobných doplnkov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba