Oprava diskov banska bystrica

Zaoberáme sa kompletnou úpravou diskov , ponúkame pieskovanie, rovnanie, leštenie a striekanie diskov. Ponúkame taktiež služby autolakovania a leštenie svetiel. Opravou hliníkových diskov ušetríte. Každý vodič určite pozná katastrofálny stav vozoviek najmä po skončení zimných mesiacov.


Viacerí z nás sa už určite stretli aj s poškodením auta dôsledkom jám a výtlkov na cestách.

V niektorých prípadoch mohlo dokonca dôjsť aj k poškodeniu alebo pokr. Porovnajte firiem v lokalite Banská Bystrica : M. Pieskovanie diskov Banská Bystrica ,. Kompletné opravy diskov : - oprava poškodeného laku od obrubníkov. Poškodili ste na jame Váš drahý disk?


Nezúfajte, na vybraných pobočkách Nicholtrackt Vám vyrovnáme väčšinu hliníkových diskov ! Informujte sa o možnostiach na Vašej pobočke Nicholtrackt. Túto službu si môžete hneď aj objednať.

OPRAVA HLINÍKOVÝCH DISKOV Skoro každý z nás sa stretne s problémom krivého, alebo prasknutého AL disku. Využite naše dlhoročné skúsenosti s opravami AL diskov a znížte tak svoje náklady o stovky eur. AUTO-PNEUSERVIS Viktor Skladan s. Vitajte na stránke pieskovaniebb. Podľa predchádzajúcej farby.


Cena pieskovania ostatných predmetov dohodou. Webová stránka bola vytvorená pomocou on-line webgenerátora WebĽahko. Všetky firmy z oblasti Pneumatiky, disky , elektróny v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Predaj, protektorovanie a servis pneumatík.


Veľko a maloobchod pneumatík, repasovanie poloosí, oprava hliníkových diskov. Rámovanie a zasklievanie obrazov. Predaj autopríslušenstva, pneumatík, diskov.


Auto a pneuservis Banská Bystrica ponúka kompletné servisné služby ako geometriu, odťahovú službu, servis havarovaných vozidiel a pod. PAX a RFT, SSR SYSTEM vyvažovanie osobných a nákladných kolies oprava hliníkových diskov vyrovnávanie zliatinových diskov čistenie kolies umývačkou uskladňovanie pneumatík sprostredkovanie . Autoservis, člen siete Q-Service: opravy , údržba a diagnostika. Profesionálna a šetrná oprava hliníkových a plechových diskov v Žiline na počkanie.


Kým sa naši mechanici venujú Vášmu vozidlu, môžete sa pripojiť na internet cez WIFI a posedieť si v showroome pri kávičke alebo inom nápoji, môžete však zároveň aj pozerať na mechanikov pri práci cez panoramatické okno priamo v čakárni.

Snažíme sa, aby každý zákazník.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba