Titulka denníka plus jeden deň

Najprv zaútočil Verin manžel, teraz Wisterová vracia úder! Toto je jej prvá otvorená spoveď plná bolesti: Manžel ma roky psychicky týral! Maštalír zbalil mladučkú brunetku: Táto nahradila Pauhofovú! VIDEO Toto bude vydatá Adela zrejme ešte dlho rozdýchavať: Müller urobil niečo, čo zrejme vôbec . Obsah denníka Plus JEDEN DEŇ.


Denník Plus JEDEN DEŇ vypĺňa na trhu denníkov voľný priestor medzi bulvárnou a mienkotvornou tlačou.

Glosuje významné udalosti na domácej a zahraničnej politickej scéne. Prináša aktuality zo šoubiznisu a nazerá do súkromia slovenských i zahraničných celebrít. Významnou súčasťou obsahu sú regionálne udalosti a . Sledujte s nami najnovšie správy z domova a zahraničia.


Aktuálne správy z ekonomiky a množstvo zaujímavých rozhovorov s denníkom Plus jeden deň. Zoznam vydaní denníka PLUS JEDEN DEŇ. Vyberte si z hornej oblasti jedno z čísel vydania denníka plus. Správy zo šoubiznisu s portálom Plus jeden deň.


Najnovšie správy o celebritách na Slovensku.

Hoci titulka aj upútavka vyznieva akokeby syn Kisku urobil niečo zlé a mal privilégia, v skutočnosti článok je len o tom, že Kiska nebol prvý deň v škole . Oficiálna stránka denníka Plus JEDEN DEŇ a Pluska. Pozrite sa, čo si obliekla na svoj prvý Ples v opere návrhárka, ktorá šije pre Adelu Vinczeovú. Tento DETAIL by ste si nevšimli!


Michaela Ľuptáková (35) si vyskúšala niečo, čo ešte nikdy neurobila. Elena Podzámska otvorene o nepríjemnom starnutí aj o tom, že z ROZCHODU so životnou láskou sa nedokázala spamätať. Denník Plus Jeden Deň z vydavateľstva Spoločnosť Plus (súčasť skupiny News and Media Holding, ku ktorej patria aj týždenník Trend a Mediálne.sk), prechádza necelý rok po zmene vlastníka redizajnom. Nová titulka denníka Plus Jeden Deň od 20.


Zdroj: Spoločnosť Plus. Ide o hrubú manipuláciu s uvedenými údajmi, keďže porovnával neporovnateľné. Očakávali by sme totiž, že v prípade snahy o korektnú informáciu pre svojich čitateľov by sa denník obrátil na Štatistický úrad (ŠÚ) SR, ktorý situáciu na trhu s potravinami pravidelne monitoruje. Vychádza šesťkrát týždenne (okrem nedele), v piatok vychádza rozšírené vydanie s magazínom a televíznym programom na celý týždeň. Strážte si svoj čas a zbytočne nemrhajte ním, inak vám deň prekĺzne pomedzi prsty.


FOTO: No mohli si priať krajšiu SVADOBNÚ družičku? Darina dcéra Lola žiarila šťastím (Pluska) Svadba v exotike, na ďalekom ostrove Bali má naozaj veľké čaro. Zhmotnite svoje sny: TOTO je pomôcka, . Na Slovensku neexistuje žiaden zákon, ktorý by obmedzoval alebo zakazoval moslimom stavbu kultúrneho strediska, alebo mešity, uviedol pre denník PLUS JEDEN DEŇ Jozef Bednár, hovorca ministerstva kultúry.


Najbližšie majú moslimovia mešity v Česku. Téme sa venuje denník na šiestej strane v .

Robert Fico sa opäť raz pustil do médií, tentoraz sa zameral na denník , ktorý vlastní finančná skupina Penta. Plus Jeden Deň mal podľa tvrdení Fica opakovane zverejňovať klamlivé informácie o cenách potravín v maloobchode, vo vzťahu k zmene výšky DPH, resp. Nancy Závodskej, ktorá v súčasnosti zastáva pozíciu šéfredaktorky týždenníka PLUS DNÍ. Jeho cena bola Sk, titulka patrila herečke Zdene Studenkovej a berlínsky formát si zachoval dodnes. Glendová: Ak dostane premiér Fico infarkt, bude to z denníka Plus jeden deň ( Späť na článok).


Pridajte priamu reakciu k článku. Tlačová rada SR pokarhala denník Plus jeden deň za nepravdivé tvrdenia - Konanie denníka Plus jeden deň si vyslúžilo pokarhanie od Tlačovej rady Slovenskej republiky. Redaktori Plus jeden deň po úmrtí Michala Kováča navštívili vilu Elektra Vladimíra Mečiara.


Bývalý premiér sa pred nimi neukázal, vlajky na jeho pozemku však našli stiahnuté na pol žrde. Počas Mečiarovej vlády zavliekli Kováčhovho syna do Rakúska.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba