Drevený obklad interiér cena

Vďaka atraktívnemu vzhľadu a excelentným mechanicko-fyzikálnym vlastnostiam sú exotické dreviny ideálnym materiálom na dekoráciu interiéru. Prostredníctvom internetového obchodu Woodpoint. Tatranský profil patrí dlhodobo medzi najobľúbenejšie drevené obklady.


V našej ponuke nájdete drevený obklad zo severského smreku zo Slovenska aj mimoriadne kvalitné drevo z Estónska. Pokiaľ hľadáte drevený .

Krásne drevené obklady na stenu na mieru a komplexné zariaďovanie interiérov. Od bytov a domov po reštaurácie a komerčné priestory. Charakteristika materiálu.


Okrem tatranského profilu prinášame aj drevené obklady vhodné na obklad stropu alebo obklad steny do priestorov interiéru , či dokonca aj obklad fasády na Vašej chalupe. Materiál, z ktorého vyrábame náš tovar (viď. ponuka) je. A navyše – za najnižšie ceny na trhu. Drevená podlaha, zrubový profil, terasová doska .

Samotný masív lepšie vyzerá, má jedinečnú kresbu a je hygienický, pretože neobsahuje lepidlo. Konštrukčné dosky menej pracujú, sú rozmerovo stálejšie, môžu mať lepšie . Obklady sú vyrábané priamo u výrobcu a dodávané na základe presného nákresu schodiska s rozmermi jednotlivých schodov - od tohto faktu je takisto závislá finálna cena produktu. Tá sa určí individuálne podľa typu ,pôdorysnej plochy , použitého materiálu, povrchovej úpravy a riešenia prechodov v zalomení dreveného. Vlastný účet = veľa výhod. Vždy vidíte aktuálne ceny.


Produkty sú online objednávkou ihneď zarezervované. Tvorba individuálnych cenníkových listov. Prehľad termínov dodania otvorených objednávok. Vytvárajte vlastné ponuky pre svojich zákazníkov.


DE LUMAX - Výroba a predaj drevených obkladov , tatranského profilu, zrubového profilu, dlážkovice, obkladu perodrážka a kovboj profilu. Poskytujeme aj poradenstvo takže s vami vyberieme vhodný drevený obklad do interiéru , alebo exteriéru. Keďže ponúkame kvalitne. Ceny a miery podľa požiadavky.


Uvedené ceny a dostupnosť tovaru sú platné pre Vami zvolenú OBI predajňu.

Všetky uvedené ceny sú v EUR vrátane DPH Bežná cena = Odporúčaná maloobchodná cena. Rezervácia a vyzdvihnutie. Thermowood UTV borovice , 19x17 od 72 od 590.


Sibyřský modřín profil Rhombus, 19x14 od 650. Evropský modřín profil Rhombus, 19x14 od 530. Hranol podkladový sibyřský modřín, 45x7 od 89. Cenu jsou uvedeny bez DPH. Jedná se o orientační ceny.


Máte pocit, že použitím dřevěných obkladů na stěnu získá Váš domov styl horské chalupy? Tak na to jsou vhodné srubové palubky které naleznete v sekci srubové palubky. Vzhledem k široké nabídce typů dřevěných obkladů stěn jimi okouzlíte všude. Sk, my sme dostali teraz ponuku na odvetranu fasadu (komplet riesenie aj s dreovm a pracou) na rovnaku plochu, ako je na webe.


A mne pride sialene dat vyse pol miliona starych korun len za obklad na dome. Dřevěné obklady stěn z masivního dřeva přinášejí značnou revoluci v designu interiéru. Tyto dřevěné obklady naprosto změní vnímání velikosti i rozměrů místnosti. Je pre človeka, ktorý má obmedzený rozpočet financií a chce mať pekne obložený plot alebo fasádu, krásnu dizajnovú stenu v interiéri alebo sokel na schodisku.


Drevený obklad prináša teplý a útulný pocit domova. To všetko umožňuje STAMP za zlomok ceny bežného obkladu. Pretože Vám vie ušetriť - nákladov, ktoré by ste inak vynaložili za obklad.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba