Operácia dolných viečok laserom

Plastika viečok , alebo blepharoplastika, je preto najpopulárnejšou plastickou operáciou v oblasti tváre. Súčasné tendencie estetického lekárstva sú smerované na. Blefaroplastika – laserom asistovaná operácia očných viečok. Pritom ošetrenie kože dolných viečok bodovým laserom ( súčasná analógia brúsenia) stimuluje jej skrátenie.


Dobrý,mám problém s mojimi očami,a to nesymetriou,teda jedno oko je večšie ako druhé. Po dlhšom spánku,teda ráno mám obe oči takmer rovnaké ale po niekoľkých hodinách je zas vidieť rozdiel.

Počas dna ma niekedy aj oči štípu a mám ich dosť unavené,cítim sa dosť vyčerpaný akoby by mi chýbala energia,oči mam . Kedy je vhodná doba na operáciu dolných viečok ? Aké sú možnosti korekcie dolných viečok ? Jedinečným prvkom tejto operačnej techniky je. S vekom nám môžu ochabovať viečka a uberajú nám tak na kráse. Krásne oči a otvorený pohľad naopak rozžiaria a omladia celú tvár. Stačí malá korekcia vo FRAIS a navrátime vám pôvodnú krásu vašich očí.


Ochabnuté horné viečka a „vačky“ na dolných viečkach. Operácia očných viečok v klinike plastickej chirurgie.

Pri operácii horných viečok môžu byť operované aj dolné viečka v jednej operácii. Vyhladenie jemných vrások okolo očí možno dosiahnuť pomocou aplikácie botulotoxínu, chemickým peelingom, mesoterapiou, hydroliftingom alebo pomocou lasera. Koža v oblasti horných a dolných viečok je mimicky mimoriadne zaťažená a navyše najtenšia z celého tela. K veľmi poznateľným prejavom starnutia tu preto dochádza pomerne skoro, oproti iným oblastiam tváre.


Súkromná klinika plastickej chirurgie, estetickej medicíny a laserovej medicíny Esthetic. Skúška na množstvo očnicového tuku horného viečka -rovnostranný ukazovák pozdĺžne pritlačíme na dolné viečko tak, aby sme vyvinuli tlak na očnú guľu . Zákrok sa vykoná zväčša v lokálnej anestézii, kedy môžu byť operované zároveň horné aj dolné viečka oka. U dolných viečok je potom delikátny rez vedený tesne pod riasami, kde je jazvička najmenej viditeľná. Ak je zmena farby veľmi výrazná, je možné ju korigovať laserom , najskôr ale asi pol roka po operácii. Horné viečka začínajú obyčajne ovísať v tretej dekáde života, avšak už v mladosti sa môžu objaviť nadmerné uloženia tuku na horných aj dolných viečkach , ktoré vydúvajú viečka a spôsobujú starší a smutnejší vzhľad.


Tieto zmeny zmierňuje alebo odstraňuje operácia viečok - tzv. Horné a dolné viečka sa môžu operovať aj naraz, ale vo väčšine prípadov sa ku korekcii dolných viečok pristupuje až po – mesiacoch po úprave horných. Na operáciu horných viečok je potrebných – minút, dolných – 7 laserom sa to dá stihnúť aj za minút. Pri kombinácii klasickej operácie.


Chirurg si najprv vyznačí celkový prebytok kože, potom viečka lokálne znecitliví anestetikom. Celý zákrok trvá od -1minút v závislosti od toho, či si idete dať operovať horné alebo dolné viečka. Následne sa už pristupuje k odstráneniu prebytku kože a . Preto je blefaroplastika veľmi frekventovaný typ operácie a ako u všetkých estetických operácií prevažujú ženy.


Prechodne sa môže vyskytnúť pokles - retrakcia dolného viečka , hlavne u slabšej svaloviny viečka.

Som po blefaroplastike dolnych viecok , co je vraj tazsie, ale nic neboli ani nebolelo, pekne sa to hoji, bolo to robene v lokalke, ani operacia nebolela. Dnes som den po a vyzerato slubne. Nemaj strach, treba ist. Femto LASIK Vám ponúkame zľavu 5EUR z ceny operácie.


Laserová operácia už od 3EUR za oko! Vyšetrenie a záruku máte u nás v cene operácie ! Prídite sa poradiť do iClinic a objednajte sa na operáciu horných viečok ! Problémy s ovísajúcimi viečkami majú najmä pacienti vo vyššom veku, plastická operácia je však riešením aj pre tých, ktorí za ovisnuté viečka vďačia hormonálnym poruchám, dedičnej predispozícií alebo zlej životospráve. Riešením je plastická operácia horných viečok , ktorú za ponúka klinika očnej mikrochirurgie Veni-vidi.


Pokles kože horných i spodných očných viečok je prirodzený jav v priebehu starnutia človeka, no môže byť výrazne urýchlený aj genetickými predispozíciami. Vekové rozhranie kandidátov na túto operáciu je preto pomerne široké a výnimkou nie sú ani ľudia vo .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba