Ako vyzerať na fotke dobre

Druhý extrém je, keď oblečenie ukazuje príliš veľa. Ak viete, že budete pózovať na veľkom množstve fotiek v jeden deň, výhodou bude, ak odfotíte zopár fotiek doma, . Inak budete vyzerať na fotke príliš umelo, zdôrazní sa každá vráska, vyrážka, či lesklé čelo. Pred fotením odsajte z t-zóny mastnotu a pleť prepudrujte.


Zdá sa, že tá nás všetkých spája, teda, skoro všetkých.

S dvojitou bradou dokonca na fotkách bojujú aj tí, ktorí ju v reáli nemajú. Určite každá z nás chce mať nejakú spomienku na stretnutie s priateľmi, peknú dovolenku, či na rodinnú oslavu. Viaceré však pod dojmom obáv, že na fotke nebudú vyzerať dobre, sa vyhýbajú cvakajúcemu fotoaparátu. Prirodzene, že ak nemáte pri sebe tím vizážistov a šikovných grafikov, nečakajte že na vás vyskočí zo . Päť dobrých rád: Takto budete vyzerať na fotke ako topmodelka!


Krasna zena doplnky make up jednoduchost dreamstime. Zatiaľ čo sa niekto narodí s pózovaním v krvi, iné z nás sa môžu natrápiť koľko chcú a nikdy nevyzerajú na fotografiách dobre. Buď ich trápi neprirodzený úsmev, alebo zdôraznenie .

Riešenie: Je mnoho outfitov, v ktorých budete v reálnom živote vyzerať skvele, ale na fotografii bohužiaľ nie. Na druhej strane si dávajte pozor na oblečenie, ktoré odhaľuje príliš veľa. Skvele strihané kúsky z vás urobia fotogenickú krásku, na rozdiel od zle padnúceho oblečenia neurčitej farby.


Ani vám nejde niekedy do hlavy, prečo tie modelky vyzerajú na fotografiách tak dokonale? Nie je to vždy len o photoshope. Veľa totiž spraví aj póza.


Prečítajte si sedem trikov, ako vyzerať na fotke štíhlejšie. Ramená dozadu, vytiahnite krk, akoby vám hlavu ťahal . Chcete mať ešte krajšie fotky ako doteraz a stále to nie je ono? Skúste si prejsť pár rá ktoré som pozorovaním, hľadaním a experimentovaním dala dokopy a snažím sa podľa nich usmerňovať svoje modelky. Keď som sa rozpísala, zistila som, te takéto žurnály môžem napísať hneď dva, takže tešte sa na pokračovanie. Ako vyzerať lepšie na fotke nevie každý.


Aj napriek tomu, že denne sa urobí neuveriteľné množstvo selfiečok, väčšina ľudí to robí pod úroveň amatérizmu. Keď ich totiž nakloníte smerom dole, bude to vyzerať , že máte dlhší krk a ste na fotke viac atraktívnejšia. Ruky by mali byť tiež viditeľné.


Nemali by ste ich schovávať, ako to robí slečna na prvej fotke.

Pôsobí to totiž veľmi defenzívne. Kedysi som sa tváril na fotkách hrozne… Fakt! Vyplašený pohľad „do blba“, takmer žiaden úsmev a prehnaná starosť o to, či budem dobre vyzerať. No prirodzene, nevyzeral som.


Predsa si môžem vybrať z niekoľkých fotiek, na ktorej vyzerám . Minule som ti prezradila rá ako sa odfotiť na profilovku a dnes naň voľne naviažem. Pozrieme sa detailnejšie na to, čo ovplyvňuje tvoj výraz na fotke a ako vďaka pochopeniu tohto môžeš začať vyzerať na fotkách sebavedomo a žiadúco. Denne na svete vznikne viac ako milión selfies. Až ľudí priznalo, že ich retušuje.


A pritom stačia iba tieto tipy. Ak sa odfotíte príliš zhora, na vašom čele by mohol pristávať Boeing 7a vaše oči vyzerajú . Vyzerať dobre na fotke nemusí byť vždy až taký problém, pokiaľ poznáš ostrielané finty prestížnych fotografov a modeliek. Ak si prelistuješ módne časopisy, všimni si, že pózy modeliek sa opakujú.


Pre inšpiráciu sme vybrali . Pekné fotky vznikajú pred začatím pitia. Určite zapózujte skôr než začnete piť – po pár pohárikoch sú oči malé, lesklé a červené. Skúste trik hollywoodskych hviezd.


Vyhnite sa príliš veľa stylingovým prípravkom na . Dajte jazyk za zuby a usmejte sa. Na fotkách vždy zaniká, takže sa nebojte pritvrdiť. Objem vlasov vyzerá na fotke vždy väčší a „rozcuchané“ môžu byť . Najmodernejšie zariadenia nám už dnes umožňujú fotografovanie kdekoľvek a kedykoľvek. Naše zábery zdieľame na sociálnych sieťach. Nie vždy sme však so svojím výzorom na nich spokojný.


Na fotke budete vždy vyzerať lepšie, keď vaša koža bude lesklá a opálená. Ako teda byť na fotkách krásny? Nemusíte hneď letieť do solária. Na trhu zoženiete veľa produktov, ktoré vám pomôžu zamaskovať menšie nedokonalosti.


Môžete siahnuť po samoopaľovacích krémoch, ale ak sa bojíte fľakov, make-up na telo pre vás bude to pravé . Nebudeme vám radiť, ako urobiť dobré fotky alebo video. Osvojte si triky profesionálnych modeliek a už žiadnu fotku nevymažete! Každá z nás, a to aj napriek tomu, že nie je modelkou, môže na fotkách vyzerať dobre.


Stačí otevřít a budeš v obraze.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba