Teplovzdusna pistol makita

Teplovzdušné pištole značky Makita. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. TEPLOVZDUŠNÁ PIŠTOĽ HG651CK.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Oceníte ju nielen v domácnosti, ale aj v zamestnaní.

Mimoriadne ľahká teplovzdušná pištoľ na sušenie, rozmrazovanie a odstraňovanie starých lakov, na spájkovanie, zvárania a dezinfekciu klietok malých zvierat. Motor je umiestnený kolmo k hlavnému prúdu vzduchu. Termostat chráni stroj pred prehriatím.


Ergonomická rukoväť s vnútorným úložným . Ramirent ponúka prenájom veľkej i malej mechanizácie, kontajnerov, lešenia či pracovných plošín. Náš strojový park spĺňa najvyššie kritéria kvality i bezpečnosti. Okrem prenájmu ponúkame svojim klientom ďalšie služby ako prenájom stroja s obsluhou, porade.


Profesionální nářadí Makita od BOUKAL Stroje - nářadí.

Na vše záruční a pozárušní servis. C Prietok vzduchu 35 resp. Maximálny statický tlak 1. Regulovateľný tepelný výkon od °C do 6°C Optimálna kontrola teploty a prúdu vzduchu na LCD displeji.


Motor leží kolmo oproti hlavnému prúdu vzduchu a je tak. Objednávacie číslo: HG651CK. Dodacia lehota: 1-dni. Vaša cena: 4€ bez DPH 4€ s DPH.


Elektrická teplovzdušná pištol – Makita HG 650CK. Popri predaji náradia, spoločnosť zabezpečuje aj záručný a pozáručný servis, ktoré firma sama realizuje. Taktiež poskytuje aj iné doplnkové služby na vysokej úrovni. Porovnať ceny v obchodoch . Predaj pištolí pre opaľovanie, tavenie a lepenie Extol.


Kvalitné tavné, lepiace a spájkovacie pištole Extol. Výkonné teplovzdušné pištole Makita , Extol a Dewalt, Black and Decker. Popis Recenzia (0) Súvisiace produkty (2).


Internetový obcho dovoz pro celou Českou Republiku - Akumulátorová teplovzdušná pistol MAKITA DCG180Z.

K uvolňování lepených spojů, k pájení, k rozmrazování zmrzlé vody v potrubí, k šetrnému sušení, k vypalování trávy a mechu ve špatně přístupných místech apod. Pistole je vybavena velkým a přehledným LCD displejem.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba