Pohrebne truhly

Ponúkame Vám široký výber truhiel od ekologických kremačných až po exkluzívne truhly v rôznych farebných prevedeniach a kvalite, aby sme vyhoveli každému zákazníkovi. Naše truhly si môžete aj osobne pozrieť na našich pobočkách. Pieta pohrebná služba, s. Niekomu asi nie je jedno v čom pôjde pod zem!


MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤVIAC OD AUTORA.

Ako by vyzeral sex ľudí, keby ho mali ako . Tento katalóg je len orientačný, kompletný výber rakiev, ktorý sa pravidelne obmieňa a dopĺňa nájdete priamo v našej predajni smútočných potrieb na ulici Krátka č. Smreková šesťhran - melír. V stolárstve PETRO vyrábajú truhly šesťhranné alebo štvorhranné, svetlé, tmavé, zdobené i jednoduché. Pohrebné služby si u nás rakvy objednávajú podľa katalógu a my vyrobíme tie, o aké požiadajú.


Okrem nich vyrábame truhly aj pre obchodníkov, ktorí si u nás zadajú konkrétny model a tie potom . Slováci, si na pohrebný luxus nepotrpia. Zato Taliani sú ochotní za obrad a truhlu zaplatiť nekresťanské peniaze.

Výpravné schránky si želajú i Rómovia, avšak výrobca dodáva, že im ide skôr o pozlátku na povrchu. Podľa zákona o pohrebníctve musia byť ľudské pozostatky pochované na pohrebisku alebo spopolnené. Pod pohrebiskom sa rozumie cintorín, kolumbárium, urnový háj, rozptylová lúka a vsypová lúka.


Prevádzkovať pohrebisko môže obec sama alebo prostredníctvom právnickej osoby zriadenej na tento . Navyše tie „výstavné drahé kusy vraj predajú hneď niekoľkokrát. Tvrdí to muž, ktorý televízii Markíza poskytol aj videozáznam ako dôkaz. Tento muž hovorí o tom, že truhly sa vymieňajú ako na . Zorganizovanie poslednej rozlúčky na jednom mieste! Prevozy zosnulých ○ Potrebné dokumenty k pohrebu ○ Zaobchádzanie s telom, obliekanie, úprava ○ Pochovanie alebo kremácia ○ Rakvy, kríže, kvetinová výzdoba ○ Široký výber truhiel , vencov, sviečok, kahancov. Pohreb je komplex obradov, zvykov a úkonov vykonávaných v súvislosti so smrťou a pochovaním mŕtveho od konštatovania smrti do skončenia karu.


Súčasťou tradičného pohrebu v minulosti bolo obriadenie, oblečenie mŕtveho, zhotovenie truhly , uloženie a vystrojenie do truhly , zvonenie, prerušenie prác . Aktuálny cenník služieb si môžete pozrieť alebo nahrať do Vášho PC vo formáte PDF, kliknutím na odkaz cenník. Pre prehliadanie dokumentu použite prosím ľavé , pre uloženie dokumentu a tlač, použite pravé tlačidlo na myši. Ceny majú len informatívny charakter.


Smútočné oznámenia – vyhotovené okamžite. Zabezpečenie civilného rečníka k obradu.

Predaj pohrebného tovaru – truhly a príslušenstva. Potrebné formality na úmrtnej matrike – počet úmrtných listov podľa požiadavky. Tieto truhly sa zvyknú využívať pri sociálnych pohreboch, keď zosnulý nemá príbuzných a náklady na pohreb zostanú na krku obci.


Ak začne novela platiť, tieto náklady by malo podľa Šlechtovej preplácať ministerstvo. Niektoré pohreby sú doslova zážitkom. Všetky náležitosti okolo pohrebu zabezpečujú pohrebné služby. Tie vybavujú všetky úkony od truhly , cez úpravu zosnulého, doklady až po kvetinovú výzdobu, či objednanie kamenárskych prác podľa želania.


Od toho sa odvíja aj cena. Truhly , pomníky, náhrobné kamene, vence. Rakvy rôznych rozmerov a vyhotovení (aj nadrozmerné) - Kríže a tabule na označovanie hrobov - Tylové prikrývky - Čalúnenia - Rôzne ozdoby rakiev.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba