Kurkuma s vodou

Hlavnou účinnou látkou, za ktorú kurkuma vďačí množstvu svojich prínosov pre zdravie, je kurkumín. Z uvedeného dôvodu predstavuje pitie vlažnej vody s kurkumou jeden z najlepších medicínskych nápojov, aké môžete . Kurkuma je viac ako len korenie. Ak chcete byť zdravé ako rybičky, mať nádhernú pleť a žiarivý úsmev, pridajte tento žltý prášok každé ráno do teplej vody.


Jej účinky sú nezameniteľné.

Krok 1: Pasta z kurkumy. Príprava: Rozmiešajte všetky ingrediencie v malom hrnci. Potom je trošku povarte na strednej teplote, až z toho vznikne hustá kaša. Zložte ju z ohňa a nechajte vychladnúť.


Bolo a stále je používané ako indické kulinárske korenie, ktoré má liečebné účinky. Zmiešaním tohto korenia a citrónovej vody si môžete očistiť pečeň a taktiež pomáha zvyšovať produkciu žlče, ktorá pomáha pri prevencii trávenia a zápchy. BRATISLAVA - Nie je len obyčajným korením.

Pozitívne pôsobí na celé naše telo a zásobuje ho množstvom zdraviu prospešných látok. Vďaka jej úžasným a extrémne silným zložkám, ktoré obsahuje, sa kurkuma stala niečím, čo môžeme nazvať najslávnejším korením. Ba čo viac, obsahuje mnohé látky, ktoré spomaľujú starnutie, či znižujú riziko vzniku zápalových ochorení. Chutí síce ako vyvarené drevené triesky, no jeho účinky sú badateľné už po pár požitiach.


Zvarte lyžičku kurkumy s litrom vody (pridávajte vždy už do vriacej vody ). Po desiatich minútach varu získate asi roztok, ktorý po vychladnutí môžete vo štvorici popíjať. Prezradíme vám, čo všetko dokáže kurkuma urobiť s vašim telom. Smícháním teplé vody , citrónové šťávy a kurkumy , dostanete silný léčivý nápoj a perfektní elixír na ráno. Tento nápoj má stejné účinky jako například kurkumové mléko.


V případě, že neznáte pozitivní účinky kurkumy , zde vám přinášíme pár informací o její léčivé schopnosti. Začínať deň s vodou s citrónom je jedným z najlepších zvykov, ktoré pre svoje telo môžete urobiť. Citróny sú plné vitamínu C, B, vápnika, železa, horčíka, draslíka, enzýmov a antioxidantov.


Citrónová voda naštartuje vaše trávenie, posilňuje imunitný systém, bojuje proti zápalu, hydratuje a dodáva energiu. Vylepšite si citrónovú vodu : S troškou KURKUMY spáli tuky oveľa rýchlejšie! Zdroj: healthyfoodhouse.


O výhodách pitia citrónovej vody sa už toho popísalo mnoho, my vám však ponúkame prírodný nápoj, ktorý má niekoľkonásobne silnejšie účinky na zdravie!

Citronová voda je perfektní lék a dobře slouží jako prevence před různými bakteriemi, po přidání kurkumy dostane zázračný efekt. Tento lék Vás dokáže omladit a dodat Vám dostatečné množství energie. Pokud si chcete vytvořit dobrý zvyk pro Vaše tělo, měli byste takový napoj vypít hned jak se ráno. Existuje pro to mnoho důvodů — především ten, že je plná bohatých živin, které poskytují dlouhý seznam zdravotních benefitů (je to logické kvůli obsažení aktivní složky tzv. kurkumina).


Indie oplachujú tvár vo vode s kurkumou. Co dokáže nejen s vaším trávením teplá voda s kurkumou. Tak zvaný žlutý zázvor, který je k dostání v každém supermarketu, pro vás může mnoho vykonat.


Zlobí vás trávení, jste překyselení, nebo býváte často nemocní? Když každé ráno vypijete sklenici teplé vody s kurkumou , brzy pocítíte pozitivní změny. Vše, co musíte udělat, je přidat kurkumu do teplé vody a dobře zamíchat. V kuchyni ju môžete použiť do polievok, kuskusu, cestovín, ale aj na ochutenie vody.


Stačí rozpustiť lyžičku mletej kurkumy v teplej vode a ochutiť ju citrónovou šťavou. Môžete tiež pokrájať čerstvý koreň do studenej vody. V kuchyni ji můžete použít do polévek, kuskusu, těstovin, ale i na ochucení vody.


Můžete také pokrájet čerstvý kořen do studené vody.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba