Icopal vedag bratislava

Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie. O společnosti VEDAG Vítejte u společnosti VEDAG , německého výrobce střešních pásů s nejbohatšími tradicemi a vedoucí firmy na trhu SRN v oboru stře. Výroba strešných systémov a hydroizolačných asfaltových pásov určených k izolácii plochých a šikmých striech a spodných stavieb. Chýba: bratislava VEDAG - Strešné pás RDI 3D Strešné pás RDI 3 SBS 4. V pamäti Podobné strongPRODUKT SA AKTUÁLNE NENACHÁDZA V PONUKE E-SHOPU. LIS, Tepelnoizolačný a hydroizolačný systém plochých striech FATRAFOL, 19.


Držiteľ licencie kategórie D. TECHNICKÉ PODKLADY ŘEŠENÍVODOTĚSNÝCH . FinStat databáza spoločníkov a štatutárov: Osoby s menom Ing. Miroslav Petrech pôsobia v tých spoločnostiach: JMP Plast, s. Názov VEDAG Slovensko, spol. Icopal Synthetic Membranes Slovakia s. ICOPAL VEDAG v prostorách střední průmyslové školy polytechnické, ulice Roosveltova v Olomouci. Doporučení, lidé doporučili uživatele Ladislav Lacko.


Zobrazit úplný profil uživatele Ladislav Lacko. Vaši kolegové, spolužáci, známí a dalších 500 . Hydroizolácia strechy, hydroizolácia základov stavieb modif. Speed Syntan alebo fóliou Fatrafol. Bratislava : Jaga group, v. VEDATECT, VEDASPRINT, VEDAPLAN a pod.


O úspešnom absolvovaní školenia pre aplikácie izolačných materiálov. Továrenská Štúrovo Obchodný register Okresného súdu Nitra, oddiel: Sa, vložka č. Osvedčenie má platnosť roky. V stavebníctve sa v súčasnosti dostáva do popredia ruka v ruke s kvalitou materiálov aj úspora času a energií, a tým šetrenie peňazí i životného. Pozrite si profily ľudí, ktorí sa volajú Vladimir Pospíšil. Datum vystavenípřidáno včera.


Odpovězte teď a budete mezi prvními. Istota v izoláciách už viac ako rokov. Bytový komplex Gagarinka, Gagarinova ul. Zdravotnícke zariadenie Medissimo, Tematínska ul.


ZAMERANIE: Izololácie a zatepľovanie plochých striech systémoICOPAL , VEDAG ,PARAPETROL,Dodávka a lepenie PVC, koberce, antistatická podlaha, . Silvia Neuročná Key Communications, s. Tesárstva, pokrývačstvá a klampiarstva, hydroizolácie striech, izolačné a zatepľovacie práce, stavebno remeslnícke práce.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba