Folie na okna auta presov

Autofólie Prešov - montáž protislnečných a bezpečnostných fólií na autosklá. Automobilové fólie sú schválené dopravným inšpektorátom. Všetky firmy z oblasti Autosklá a autofólie v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem.


Protislnečné fólie spevňujú sklo, teda pri nehode nedochádza k roztriešteniu skla a zraneniu . Fólie obmedzujú priehľad do vozidla, čím zaisťujú súkromie Vám a zabraňujú pohľadu na veci uložené vo vnútri vozidla. Fólia chráni pasažierov pred úlomkami skla, najmä pri bočných nárazoch.

Bezpečnostné fólie poskytujú veľmi odolnú ochranu pred vykradnutím auta cez okno. Na trhu je obrovský počet . Cena za autofólie (tmavé sklá na aute ) obsahuje materiál, prácu, osvedčenie k fóliám a DPH. Naše osvedčenia sú tlačené na ceninovom papieri, ktorý má množstvo ochranných znakov, ktoré sú vidieť pri UV svetle ako aj voľným okom.


Autofólie bez demontáže skiel - na ochranu laku (Xpel), na zmenu farby auta , stavebné a automobilové okenné fólie. M Scotchtint farebne stále autofólie Panther Vám pomôžu udržať v interiéri auta príjemnú teplotu a vyšší komfort bez toho, aby ste museli namáhať klimatizáciu auta. Pretože autofólia zachytí percent škodlivého UV žiarenia, týmto.


Už nikdy viac purpurové okná. Offroad (SUV), €, 100 .

Montáž autofólií bez rozoberania. Ochranné, dekoračné folie na auta. Jedinečný vzhľad a ochrana proti nazeraniu do auta s fóliami Skyfol Shark.


Vďaka širokej ponuke verzií si dokážete vybrať tú správnu, ktorá dodá vášmu autu ten správny vzhľad. S jedinečným radom dekoračných fólií - imitáciou karbónu, hliníkového vzhľadu alebo matného vzhľadu – dokážete zvýrazniť krivky karosérie . Lepenie certifikovaných autofólii bez demontáže akejkoľvek súčasti automobilu s dlhoročnou skúsenosťou. V ponuke máme okenné fólie značiek ASWF a TimFol, wrap fólie značiek HEXIS, 3M, MACTAC, A. Obe značky majú fólie certifikované výrobcom a sú schválené Ministerstvom dopravy, výstavby a regionálneho . Používateľ Autopolepy Prešov pridal nové fotky (10).


Takto je pripravený na cestu a ochránený pred soľou, kamienkami, vtáčim trusom. Sme firma, ktorá sa zaoberá malo aj veľkoobchodným predajom autosúčiastok na zahraničné vozidlá. Ponúkame aj predaj motorových olejov, chladiacich zmesí a mazív rôznych značiek. Keď nie je možné zohnať na daný typ vozidla neoriginálny diel tzv. Spomenieme aspoň základné dôvody prečo by ani na vašom aute nemali autofólie chýbať.


CASSOVIA EFEKT - Autofólie a fólie na okná Košice. Poznáte to horúci interiér rozpálený volant a kožené sedačky. Skoncujte stým vďaka slnečným autofóliám ktoré nie len znižujú preniknutého UV žiarenia tým pádom ochránia vaše auto pred vysokou teplotou v interiéry ale aj autu dodajú športový vzhľad a ochránia vaše súkromné veci ponechané v aute.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba