Dvojgaraz

V našej ponuke nájdete rozličné typy montovaných garáží – od jednoduchých, cez dvojgaráže , až po špeciálne stavby na mieru. Vo všetkých prípadoch si môžete zvoliť z typizovaných rozmerov – šírky a dĺžky, ktoré sú optimálne prispôsobené danému typu garáže a zároveň vychádzajú z odporúčaní normy. Projekt dvojgaráže so záhradným skladom na bočnej strane s valbovou strechou.


Objekt je zastrešený valbovou strechou. Všetky ceny sú uvedené vrátane DPH. Garáž má vonkajšie rozmery x m.

Celková užitková plocha : 3m2. Dvojgaráž Standard Plus. Riešenie dvojgaráže spočíva v spojení dvoch modulov vo veľkostiach garáží Standard Plus.


Dodávané rozmery šírka dvojgaráže Standard Plus je možné mať v veľkostných prevedeniach. Prehľad dodávaných veľkostí . Nabízíme prodej montovaných dvojgaráží , díky kterým zaparkujete pod střechou dvě auta, to ve variantě se dvěma garážovými vraty nebo jedněmi velkými společnými. Dobrý den, ráda bych oslovila Vás, co jste stavěli v domě dvojgaráž - jak ji máte širokou? Samozřejmě můžeme vyzkoušet . Vám nevyhovovala štandardizovaná varianta, navrhneme garáž podľa Vašich požiadaviek ○ možnosť výber typu brány – dve samostatné brány alebo jedna .

Prostor dvojgaráže může být volitelně průchozí, nebo rozdělený mezistěnou na dvě samostatné garáže. Strecha je s perodrážkou - hrúbka mm, pripravená na položenie bitumenovej krytiny. Mnoho ľudí s dvojgarážami stojí pred dilemou, či je výhodnejšie zvoliť jednu veľkú garážovú bránu, alebo garáž rozdeliť dvoma menšími bránami. Väčšina ľudí sa však nakoniec rozhodne pre jednu veľkú garážovú bránu.


Rýchla dodávka, priaznivé ceny, kvalitné projekty - iba u nás. Dvougaráž A zrcadlově Dvougaráž A půdorys Dvougaráž A pohled Dvougaráž A pohled Dvougaráž A pohled Dvougaráž A pohled 4 . Projekty rodinných domov, zapracovanie zmien v katalógových projektoch, vypracovanie individuálneho projektu. Ponuka katalógových rodinných domov je vyprojektovaná z kvalitných stavebných materiálov dostupných na slovenskom trhu. Vytlačený katalóg si môžete objednať on-line, písomne alebo osobne . Montovaná dvojgaráž se společnými vraty x m. Potřebujete garáž pro dvě auta?


Podívejte se na naši nabídku kvalitních betonových dvojgaráží. Stavíme betonové dvojgaráže dle vašich požadavků. Kráľová pri Senci, Ponúkame na predaj vilu so štýl. Kráľovej pri Senci, má 5m izieb, je samostatne stojaca s 2-garážou, na ár.


Oceľová konštrukcia garáže je zváraná z uholníkov ohýbaných za studena a natretá základnou farbou. Konštrukcia dvojgaráže je zosilnená mriežkovaním a priečkami. Je možné dodať aj vnútornú deliacu stenu.


Ku konštrukcii je upevnený nitmi trapézový plech.

Celé prvky garáže sú potom k sebe zoskrutkované skrutkami. Predáme dvojgaráž s pozemkom 36m(18mx 2) v Bratislave na Martinčekovej ulici- Ružinov. V prípade záujmu, je možné kúpiť gará. Pro dvojgaráže : otvor ve stěně každé z garáží včetně těsnění a obkladu z plastu uvnitř. Ani Vaše druhé auto nemusí zůstat opominuto.


Pohodlné řešení je dvojgaráž Standard Plus. Druhá garáž může sloužit i jako hobby místnost, dílna, sklad. Betonové garáže - německá preciznost a kvalita. Stavba zděné dvojgaráže nebo řadového stání je náročná.


Těžko se rozšiřuje, a když ji jednou postavíte, už s ní nehnete. Chcete se tomu vyhnout a zároveň získat kvalitní a bezpečné parkování .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba