Sada keramických nožov so stojanom

Maximálnu ostrosť a životnosť čepele. Sada obsahuje nože a škrabku. Neničí vitamíny v krájaných potravinách. Nepriľnavý povrch čepele. Hodnotenie produktu: (recenzie).

Nože nie sú súčasťou stojana. Ultra-ostrá čepeľ s dlhou životnosťou bez potreby ostrenia. Ergonomicky tvarované plastové rukoväte zaručujú pohodlie pri krájaní.


V balení nájdete aj plastový stojan. ROYALTY LINE - ZNAČKOVÁ SADA KERAMICKÝCH NOŽOV SO STOJANOM. Kampaň už skončila Sledujte dostupnosť tohto produktu. Okrem toho sú nože uložené v reprezentatívnom modrom bloku, ktorý .

A pretože na rôzne potraviny potrebujeme rôzne nože , prišla značka Krauff s praktickým riešením v podobe stojana s celým radom nožov. Kvalitné nože sú základom každej kuchyne. Ich čepeľ je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je správne ostrá! Súprava 5-tich keramických kuchynských nožov so stojanom.


Exkluzívna sada nožov v kombinácií biela keramika a bamboo drevo s bambusovou doskou pre dokonalý design. Dátum dodania: medzi 01. EDENBERG - ZNAČKOVÁ SADA KERAMICKÝCH NOŽOV SO STOJANOM.


Zľavu je možné uplatniť v: Slovensko. Keramický nôž so stojanom empty. Antiadhézne keramické nože v našej ponuke sú kvalitné a ostré. Ovocie a zelenina pri krájaní týmito nožmi nehnednú.


V tejto kategórii nájdete bohatú ponuku nožov s antiadhéznou . Takisto nezanechávajú pach ani pachuť ocele. Mäkké ergonomické rukoväte. Elegantný akrylový stojan.

Dĺžky čepelí: 1 a cm.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba