Rempo prešov otvaracie hodiny

Pracovná odev, obuv, nástroje, náradie, obuvnícke materiály, lepidlá, metrový textil, technické tkaniny. Založil ju vtedajší vedúci skladu metrového textilu REMPO v Prešove Vladimír Sibal. Predajňa funguje nepretržite až do dnešných dní. Prvé pôsobisko mala na ul. Veľko a maloobchodný predaj materiálu a potrieb pre obuvníkov, brašnárov, krajčírov a čalúnikov.


Komplexné zásobovanie a predaj pomôcok pre váš biznis, osobné ochranné prostriedky, pracovná a bezpečnostná obuv, čistiace a dezinfekčné prostriedky, umelé hmoty a plasty.

Miroslav Sibal Remeselnícke potreby. Metrážne koberce Kancelárske koberce PVC Krytiny Kusové záclony Ortopedické matrace Záclony kancelárse Stoličky Parkety Laminát Kusovky Matrac detský. Súvisiace odkazy so slovným spojenírempo prešov otvaracie hodiny.


Pokračujte do zadnej časti uličky a po pravej strane nás nájdete. Divadlo Jonáša Záborského. Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.


Radi vás privítame v našej prevádzke: pondelok - piatok 7. Online obchod s elektrickým a ručným náradím.

Doprava kuriérom do hodín. Pracovné odevy priamo od výrobcu pre všetky profesie! Montérkové súpravy už od 1€. E- shop: možnosť dodania do hod.


Obedňajšia prestávka, 12:- 13:00. Sobota, Nedeľa, Zatvorené. Prijímame platby platobnými kartami. Produkty zasielame kurierskou službou.


Všeobecné informácie a otázky, Brašnársky materiál, . Kontaktné udaje: Dátum vzniku :07. Hľadáte pracovné odevy za najnižšie ceny s veľký výberom? Už rokov pôsobíme v oblasti predaja pracovných odevov a osobných ochranných prostriedkov s mimoriadne širokým sortimentom renomovaných značiek a výrobcov. Salón Perfect Body Centrum starostlivost o telo.


Otváracie hodiny : Pondelok – Piatok: – 1hod. Spoločnosť pokračuje vo viac ako 60-ročnej tradícii zásobovania podnikov i živnostníkov profesným spôsobom. Bentonitové rohože, bezpečnostná obuv, Gumárenstvo, Ochrana zraku, umelé hmoty, Ochrana sluchu ,. Prešovský portál plný informácií o meste a ľuďoch žijúcich v ňom.


REMPO , Technomat, zmenila svoj sortiment a stala sa oficiálnym distribútorom hadíc vyrábaných vo firme OPTIMIT a. Odry, ktorá vyrábala priemyselné a hydraulické hadice pre slovenský a český trh.

PneuX racing - Rally Prešov - 1. Ponúkaný sortimentStavebniny Nitra - Štitáre Vám ponúkajú na predaj:murovací a spojovací materiál,stavebný železiarsky a hutný materiál,sadrokartóny, profily, príslušenstvo,fasádne omietkya pomocné stavebné materiály.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba