Rámový posuvný systém expodul

Profily sú hliníkové, nekorodujú, striekané práškovou farbou RAL, posuv je na guľôčkových ložiskách (tichý chod). Lexanom, pravá bočná stena, hliníkový rám (b -profil) z mliečnym Lexanom. Rámový posuvný systém Expodul 4. Spodná čast zábradlia oblezená s plastovým obkladom z obidvoch strán.


Povrch profilov a ich jednotlivých doplnkov je ošetrený práškovým vypalovacím lakom bielej farby, čím je zabezpečená ich dlhá životnosť a antikorózna ochrana. Zasklenie balkóna, rámový posuvný systém, Trenčín.

This post is also available in: Nemčina, Angličtina. Dodávku a montáž rámového zasklievacieho systému EXPODUL ponúkame a zabezpečujeme hlavne v regiónoch Popra Kežmarok, Stará Ľubovňa, Levoča, Spišská Nová ves, Rožňava a Liptovský Mikuláš. Z prvkov systému Expodul je možné zostaviť zimné záhrady, deliace steny, aj tenkorámové posuvné presklenie lodžie alebo balkónu. Na presklenie lodžií a balkónov má aj rámový systém aj bezrámový posuvný a otočný prechádzajúci cez zalomenú stenu.


Krídla sa skladajú z rámu a výplne, pohybujú sa na plastových kolieskach. Po obvode krídel je umiestnené štetinkové tesnenie, ktoré veľmi účinne zabraňuje prenikaniu vetra, prachu a iných nečistôt do . Zasklívací rámový systém nabízí možnosti zasklení lodžií, teras, zimních zahrad. Dále je vhodný zejména pro posuvné zasklení zádveří rodinných domů a dělících příček jak interiérových, tak i exteriérových.


Svým provedením umožňuje předělení prostoru tak, aby při otevření zůstal volný prostor ze tří čtvrtin.

Výplň sklenných tabúl tvorí 4mm sklo alebo izolačné 16mm dvojsklo. Maximálna výška zasklenia švédskym rámovym systémom je m. Sklá zasadené v hliníkovích rámoch sa pohybujú pomocou gulôčkových ložísk vo vodiacej kolajnici s otvormi . Konštrukcia je vyrobená z kvalitného a masívneho hliníka, nekoroduje je striekaná práškovou farbou a pri silných nárazoch vetra nerezonuje. Zloženie: - sklo je upevnené v gumovom tesnení.


Praha, zasklení lodžie Praha, zasklení lodžie Mladá Bolesla, zasklení lodžie Kolín, zasklení lodžie Hradec . Stavebné a interiérové prvky - posuvné zasklievanie lodžií, prístrešky, moderné schodiská, zimné záhrady. Našou hlavnou činnosťou sú Zimné záhrady s: oceľovou strechou, hliníkovou strechou, anglickou strechou, hliníkovým posuvným systémom alebo PVC. Na získanie dodatočného odkladacieho priestoru, zníženie hluku, prašnosti a prievanu, šetreniu tepla v bytoch a domoch pomocou zasklenia Vám ponúkame rámový systém na zasklenie terás.


Rámy sú vyrobené z hliníka a medzi sebou sú tesnené. Spoločnosť špecializovaná na zasklievanie lodžií a balkónov rôznymi technológiami - bezrámový otočný fínsky a švédsky systém, švédsky rámový posuvný systém , oceľovo - hliníkový posuvný systém. ZÁKLADNÍ KONSTRUKCE: základním prvkem systému. Keďže manžel je proti plastovým žalúziám, ktoré má na paneláku väčšina, ja zase proti sklu, keďže bývame na najvyššom poschodí a balkón je zo severnej strany a bojím sa, čo ak sa rozbije a zosype sa na niekomu na hlavu. Zasklení balkónu se posuvnými díly, rámový , bezúdržbový systém Expodul.


Každé okno lze jednoduše vyjmout. Zasklení je ve velmi dobrém stavu, šetrně demontované kvůli instalaci jednotného systému na celý dům. Kompletní systém dovezu po Praze, jinak nutný osobní odběr v Praze - L. Jde o posuvný systém z čirého skla.


Duotech používá také systém posuvného zasklení Expodul , vyvinutý stejnojmennou švédskou firmou.

Zasklievanie balkónov a lodžií slúži na získanie dodatočného odkladacieho priestoru, zníženie hluku. Systém posuvných křídel v . Naša firma ponúka zasklievanie balkónov, terás, zimných záhrad posuvným. Provádíme zasklívání lodžií, balkónů a zimních zahra rámovými a bezrámovými certifikovanými systémy.


Máme desetileté zkušenosti v. Výroba a montáž bezrámových a rámových zasklívacích systémů lodžií a balkonů.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba