Predaj reziva topoľčany

Nákup a predaj dreva, porez guľatiny, sušenie dreva. Klampiarske práce, rekonštrukcia striech, pokrývačské práce, montáž strešných okien . Vyberte si z firiem, ktoré ponúkajú stavebné rezivo vo vašom regióne. Predaj palivového dreva.


Fošne a hranoly na výstavbu prístreškov, latovanie pre vašu strechu. DE LUMAX - Porez a predaj stavebného a stolárskeho reziva , palivového dreva, KVH hranolov a drevených obkladov.

Vlastná doprava aj sušiareň dreva. Priamo v našej výrobe vždy zakúpite tento sortiment: Ceny sú uvádzané s DPH. Veľké Ripňany, Kraj: Nitriansky Štát: sk Slovenská republika Viac. Ponúkam na predaj stavebné rezivo ideálne na stavbu krovu 10x12. Výroba a predaj štiepaného palivového dreva.


Krokvy,Trámy, Hranolky,Kontralaty,Lemovačky, Obklady Dôvod predaja je ne-realizácia projektu. V prípade záujmu má kontaktuje najlepšie telefonicky. Porovnajte firiem v lokalite Topoľčany : TOPHOLZ, s.

INEX - WOOD - Peter Kocian, SUZAR, spol. TIMBER WOOD - PAVOL MIK,. V lokalite Topoľčany , okres Topoľčany bolo nájdených príliš málo výsledkov, takže sme rozšírili prehľadávanú oblasť o 0km. Pavol Mik, MODRAPEX, spol.


Neomietane dosky smrek prvá trieda suché. Mam na predaj suché na neomietané rezivo smrek na stolárske účelu v hrúbkach 2cm a. Cena ja 250€ mpri väčšom odbere nad 5mcena 220€ Všetko je prvá trieda v prípade záujmu neváhajte volať. Uskutočňovanie stavieb a ich zmien. Drevo je ihneď k odberu. Sprostredkovanie projektovej činnosti.


Technické poradenstvo v rozsahu vo. Zaradenie v kategóriach ▾. Horské chaty a chalupy . Stavebné drevo a rezivo na predaj a kúpu za najlepšie ceny, online inzercia dreva na krov, dosiek a reziva na krov na Bazar. Preto chápeme, že napríklad založenie podnikania alebo predaj Vašej nehnuteľnosti je zložitý proces a preto sme tu pre Vás, aby sme Vás oslobodili, oslobodili od zbytočných starostí, nadmernej . Kováč Juraj - LK - PRODUKT.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba