Montana spreje

Ideálny nástroj pre mestskú kaligrafiu a prácu s ultra širokými linkami. ULTRA WIDE 750ml dostupná ako Chrome a Čierna ponúka kali. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Sprey je vyroben v kombinaci Nitra v matném provedení ve 1barevných odstínech.


Díky rychlému schnutí je možné okamžité překrytí další vrstvou.

Perfektní nástroj pro pouliční umění a graffiiti umělce. Použitie: Perfektný nástroj pre street art a graffiiti umelcov. Ponúkame plnenie sprejov, priemyselné farby a kompletnú ponuku pre lakovanie. Vám poradí ako vyberať Farby v spreji. Máte vybrané filtry: MONTANA.


Oceníte precizní funkčnost a výbornou kryvost. Tlaková nádoba: Při zahřátí může prasknout. H3Může způsobit vážné podráždění očí.

H3Může způsobit ospalost nebo závratě. Montana Black je velmi oblíbený sprej německé výroby. Tradiční český e-shop s výtvarnými potřebami - vše pro umělce, školy, studenty i kreativní jedince. Výtvarné potřeby jen na Výtvarné potřeby . Spreje 400ml s výbornou kryvostí a perfektně vyrovnaným tlakem. Díky dvouventilu dosáhnete jak široké, tak tenké stopy.


Přes 1odstínů k dispozici za extra cenu! STORCH lata sťahovacia H 2cm. MASTER odvlhčovač DH 721. Přes 1odstínů k dispozici za extra cenu! Skvěle kryjí, rychle schnou a mají uchvatné barvy.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Barvy ve spreji značky MONTANA CANS. Vytvořte vlastní design nábytku pomocí MONTANA GOLD sprejů z naší nabídky.


Profile photo of Kreativní svět Kreativní svět 304x . Vyberte si z ponuky produktov v kategórií Spreje pre graffiti Montana.

Náš stálý výběr se skládá především z velmi kvalitní značky sprejů od německého výrobce MONTANA. Oblíbený sprej s precizní funkčností a výbornou kryvostí. MONTNA BLACK má 1barevných odstínů matné barvy ve 400ml a odstínu ve 600ml balení a jsou použitelné na všechny druhy povrchů. Mají střední tlak jsou .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba