Lekaren benu

Online lekáreň Benu vám ponúka široký sortiment liekov, výživových doplnkov alebo kozmetiky. Nakúpte za výhodné ceny s osobným odberom zadarmo! Každý deň sa starám o svojich blízkych. Musím toho stihnúť veľa a času pre seba mi ostáva len málo. Preto sa opieram o profesionála a priateľa, ktorý presne vie, čo potrebujem.


Sieť lekárni BENU je najväčšou lekárenskou sieťou v kontinentálnej Európe.

Nový koncept BENU lekárni zlepšuje interakciu medzi zákazníkom a lekárnikom. Samoobslužná zóna lekárni dáva . Najnovšie ku krajinám, kde lekárne BENU. Okrem čistého výdaja liekov zákazníci stále viac hľadajú komplexné poradenstvo a individuálny prístup, a preto v BENU lekárňach kladieme dôraz na vysoko kvalifikované služby od skúsených profesionálov.


Miesto prevádzkovania: OD Kaufland. Prevádzkovateľ: BENU SK 5 k.

Sieť lekární BENU je najväčšou lekárenskou sieťou v kontinentálnej Európe. V samoobslužnej zóne si môžete vybrať, čo potrebujete. V ponuke je sortiment produktov pre vaše zdravie, výživu a imunitu, ale aj pre krásu – v dermocentre sú zastúpené prípravky svetových značiek, ktoré nájdete iba v lekárňach. Po celé ČR má BENU rozsáhlou síť lékáren.


Jsme vám k dispozici ve více než 2lékárnách. Podívejte se, na co se vaše lékárna specializuje, která má bezbariérový přístup a která se nachází v nákupních centrech. Zastavte se pro svojí zásilku z e-shopu BENU. Lekáreň BENU Vám ponúka sezónne produkty za zvýhodnené ceny. Typ lekárne : Verejná lekáreň.


Odborný zástupca: PharmDr. Hodnotenia, recenzie, zľavy a ďalšie informácie o obchode BENU LEKÁREŇ. Napríklad v susednej Českej . Rozšíri sa tak sieť približne 8lekární BENU , ktoré dnes pôsobia v krajinách kontinentálnej Európy. Nájdite si nové zamestnanie ešte dnes!


Prodej přes internet, týkající se jen volně prodejných léků, se na obratu podílí už téměř , tedy víc než 2milionů Kč. Síť lékáren Benu v Česku odhaduje svůj letošní obrat na miliardy Kč, včetně volně prodejných léků i expedice léků na předpis, které se neprodávají přes internet.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba